İstanbul Escort İLAN VER

 

Avrupa Yakası Ucuz Escort Emel

ucuz genc avrupa yakasi escort

  • Street: Avrupa Yakası
  • City: İstanbul
  • Country: Turkey
  • Tarih: 4 Haziran 2018 00:33
  • Kalan Sure: Bu ilanın süresi doldu

Bayanın Biyografisi

Saatlik cinsel ilişki piyasasına ilk girdiğimden beri Avrupa yakası ucuz escort olarak  şikâyet ettiğim yegâne konu çiftlerin vücutlarına ve kişisel temizliklerine yeterli ilgi ve alakayı göstermemeleridir.

Özellikle bu işte yıllarını deviren ve cinsel, maddi olarak doyduğunu düşündüğüm olgun gecelik bayanlarda bunu sıkça görmekteyim. Bu bizi kötü etkiliyor. Çünkü seans alacak beyler önceki kötü tecrübelerine dayanarak bizlere ön yargı ile yaklaşabiliyorlar.

Avrupa Yakası Ucuz Escort Emel

Ben Avrupa yakası escort sağlıklı temiz Emel olarak sadece mesleğimde değil günlük sosyal yaşantımda da temizlik hastasıyımdır, oldukça titiz ve vücudunu seven bir kişiyim. Seans alan beylerden de aynı bedensel temizliği beklerim.

Herhangi bir seans verme kıstasım bulunmamaktadır ki temizlik dışında. Vücudumun siz beylere daha çekici gelmesi için çeşitli bakımlara giriyorum. Seans dışındaki vakitlerimin çoğunu fantezi marketlerde, kuaförlerde veya güzellik salonlarında geçiriyorum. Fantezi seks shop mağazalarında satılan afrodizyak ve libido arttırıcı bazı doğal kokular, parfümler buldum.

Cinsel ilişki esnasında erkeğin aklını başından alıyor ve beni erkeklerin gözünde tanrıça gibi gösteriyor. Cinsel seans öncesinde bu kokuyu sürüyorum. Oldukça çekici ve dişi bir koku, cinsel ilişkimize yeni heyecanlar katıyor.

Ayrıca güzellik seanslarım da ise özellikle ayak fetişi seansı isteyen köle beyler için bacak ve ayak bakımı yaptırıyorum. Sonuçta ayaklarıma dilsel temas sağlayan beylerin sağlığını düşünmek zorundayım. Beni bakımsız ve sadece para için bu işi yapan diğer bayanlarla asla kıyaslamayın.

Hele Avrupa yakası escort mistress adı altında hiçbir tecrübesi olmayan ve ayak yalama seansı veren bu kadınlara acı ile bakıyorum. Kendimden fiziksel olarak bahsetmek istiyorum, öncelikle 27 yaşında ve bu piyasada oldukça tecrübeli tanınmış bir kadınım.

Sadece elit ve mevki sahibi beyler ile görüşmem beni ünlü ve ulaşılmaz bir kadın yaptı diyebilirim. Minyon bir bayanım, yatakta kolayca yönlendirileceğim gibi fetiş ve master seanslarım da yatakta vahşi bir kaplan gibi olabiliyorum. Dolayısı ile ilk olarak master seanslarıma öncelik veriyorum, karakterim ile daha çok uyuşuyor ve erkeklere kolayca kendimi orgazm ettirebiliyorum.

Aktif ve pasif olarak cimcif yapıyorum. Golden Shower fantezisini ise sadece aktif olarak yapmaktayım. Fetiş fantezide sağlıklı zevkler için tüm elit beylerin mesajlarını bekliyorum.

Temiz Avrupa yakası escort bayan olarak mesajlarınızı beklemekteyim

İlan ID: 835b145d4250131

  

Sorunu Bildirin

Processing your request, Please wait....